Arrangementen

Naast het structureel aanbieden van lessen biedt Urban TCT sportkenningsmakingsworkshops, arrangementen en evenementen aan. Bent u voor uw school, uw bedrijf of organisatie op zoek naar een sportieve activiteit? Dan bent u bij Urban TCT aan het juiste adres.
 

Arrangementen

Naast de standaard workshops kan Urban TCT specifiek voor uw wensen en behoeftes een op maat gemaakt programma samenstellen. Van een bedrijfsopening tot een sportdag en van een trainingsdag voor uw organisatie tot een demonstratie Freerunning van ons demoteam. Bij Urban TCT is het allemaal mogelijk.
 

Evenementen

Voor bedrijven, organisaties, groepen en scholen organiseert Urban TCT sportieve evenementen. Daarbij kunnen we u de complete organisatie van het evenement uit handen nemen. Zo kunnen we onder andere sportdagen, trainingsdagen en teambuildingsdagen organiseren. Daarbij werken we samen met verschillende partners op sport- en gezond leefstijl gebied. Het doel is altijd om u en uw organisatie een onvergetelijke dag te bezorgen.
 

Informatie

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan voor meer informatie contact met ons via ons contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

WELCOME TO THE COMMUNITY

of FREERUNNING – CALISTHENICS & BOOTCAMP